Λίγα Λόγια Για το Ταξίδι...


Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του τη δυνατότητα να  επιτύχει τους στόχους, τις ευχές και τις επιθυμίες του στη ζωή. Η προσπάθεια αυτή, όμως, συχνά παρεμποδίζεται από συγκυρίες ή και εμπόδια που, άθελά μας, θέτουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας. Αυτό καμιά φορά έχει ως αποτέλεσμα να χάνουμε το δρόμο μας, και η επίτευξη των απώτερων στόχων μας να μη μοιάζει εφικτή. 

Η δική μου δουλειά έγκειται στο να σε βοηθήσω να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπο που ονειρεύεσαι να γίνεις και στη ζωή που ονειρεύεσαι να ζήσεις. Μέσα από τη θεραπευτική συμμαχία που αναπτύσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, έχω συντροφεύσει πολλούς ανθρώπους στη προσπάθειά τους:

- να αντικρίσουν τον εαυτό τους με έναν νέο τρόπο, 
- να είναι πιο ανοιχτοί στα βιώματα που έχει να τους προσφέρει η ζωή, 
- να συμμετέχουν στη ζωή πιο αυθεντικά και 
- να διεκδικούν πιο ενεργητικά, πιο ολοκληρωτικά, πιο υπαρξιακά, και πιο δημιουργικά.

Μέσα από τη θεραπευτική διεργασία, άνθρωποι σαν κι εσένα έχουν ανακαλύψει καινούργιους τρόπους να υπάρχουν και να εξελίσσονται στην ιστορία της ζωής τους. 


"Δεν είμαι τέλειος... αλλά είμαι αρκετός." - C. Rogers
Εάν νιώθεις έτοιμος/-η να εξερευνήσεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητες για μια πιο αυθεντική, δημιουργική, γεμάτη ζωή, εγώ είμαι έτοιμη να γίνω συνοδοιπόρος σου σε αυτό το ταξίδι.


Εάν θα ήθελες να μάθεις περισσότερα για την επαγγελματική μου κατάρτιση και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύω, ή θα ήθελες να εξερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να δουλέψουμε μαζί, επικοινώνησε μαζί μου σήμερα. Θα χαρώ να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί, και να σε βοηθήσω να γράψεις την ιστορία της ζωής σου με τα χρώματα του δικού σου πάθους, της δικής σου ψυχής, και της δικής σου απώτερης ευτυχίας. 


Άννα Πολεμικού, Ph.D. 
Νευροψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
(προσωποκεντρικης προσέγγισης)


πληροφορίες/επικοινωνία: 
 
  6937804644 / 21 3030 1465

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου